OTTHONTÁR INGATLANIRODA


Így dolgozunk mi

RÓLUNK

Cégünk 2011 óta foglalkozik ingatlanközvetítéssel a dél-pesti területen. Itt vállaljuk ingatlanok eladását és bérbeadását kedvező jutalékkal és korrekt átlátható szerződéssel. Ügyfeleinknek partnereinken keresztül segíteni tudunk energetikai tanúsítvány elkészítésében, jogi képviseletben és hitelügyintézésben is.

Irodánkban stabilan 8-10 fő ingatlanközvetítő és értékbecslő képesítéssel rendelkező értékesítő dolgozik, melynek túlnyomó része 5-6 éves a területünkön szerzett tapasztalattal is bír. Az értékesítők úgynevezett keresztértékesítési rendszerben és területi megkötöttség nélkül dolgoznak, aminek köszönhetően minden munkatársunk foglalkozhat (hirdetheti, ajánlhatja, igény esetén érdeklődőnek bemutathatja) az adatbázisunkban található összes ingatlannal. Természetesen az ingatlan tulajdonosának csak egy értékesítővel (akivel megköti a megbízási szerződést) kell kapcsolatot tartania.

A ránk bízott ingatlanokat a legnézettebb portálokon kiemelve hirdetjük, meglévő és új Vevőinknek kiajánljuk, illetőleg a sikeres értékesítés érdekében számos környező ingatlanirodával együttműködünk.

Amennyiben további kérdése lenne, vagy szeretne minket megbízni ingatlana értékesítésével, úgy kérjen keressen minket valamely kapcsolatunkon keresztül.

Legújabb ajánlataink

HASZNOS TANÁCSOK INGATLAN BEMUTATÁSHOZ:

Tegyünk rendet.
Minden felesleges tárgyat pakoljunk el.
Húzzuk fel a redőnyöket, engedjünk be annyi természetes fényt, amennyit csak lehet.
A bejárat közeléből pakoljunk el minden kabátot, minden cipőt.

A konyhát tegyük rendbe, ne legyen szennyes a mosogatóban, az étkező asztalt pakoljuk le.
Tegyük rendbe a fürdőszobát, csak a legszükségesebb tisztálkodó szereket hagyjuk elől. Hajtsuk le a Wc ülőkét.
Ágyat vessük be. Kanapét zárjuk össze.
Családi házak esetén törekedjünk a rendezett kertre.

Adjunk lehetőséget arra, hogy a teraszon-, kertben-, nappaliban leüljön a Vevő és feltegye a kérdéseit, ismerkedjen a környezettel.
Nem a luxus minőségű bútorzat a döntő érv a vásárláskor, hanem az ingatlan összképe. A rendezett és ápolt élettér segít a Vevőknek a döntésük meghozatalában.

MUTASS TÖBBET!