OTTHONTÁR INGATLANIRODA

Budapest 18 - Bókaytelep

Referencia szám: L004223

18 000 000 Ft.

Szerkezet: Tégla
1. emelet
49 m2
1 szoba
LEÍRÁS

BÓKAY TELEPEN ELADÓ EGY NAGYON BÁJOS, BAUHAUS STÍLUSÚ HÁZBAN LÉVŐ, SOK LEHETŐSÉGET MAGÁBAN REJTŐ, 48NM-ES, GALÉRIÁZHATÓ, EGYEDI FŰTÉSES, ALACSONY FENNTARTÁSÚ, NAPFÉNYES LAKÁS.

KÖRNYEZET: Lőrinc egyik legkeresettebb és legértékesebb részén a Bókay telepen kínálunk megvételre egy 4 lakásos épületben lévő, I. emeleti téglalakást.
 
ALAPTERÜLET/BEOSZTÁS: 48. 5nm. Előszobából nyíló fürdőszoba és konyha étkező Kifejezetten tágas szoba, ahol akár egy hálófülke, vagy galéria is kialakítható. A lakás előtt a lépcsőházban tárolásra van lehetőség. A kert közös használatú, ezért a le nem kerített részeken virágok ültetésére, kertészkedésre használható.

EMELET/SZINT: I. emelet.

ÁLLAPOT/MŰSZAKI/ESZTÉTIKAI: Bauhaus stílusú. 1930 környékén épült az ingatlan. Impozáns belmagasság, szép beltéri ajtók, nagyméretű ablakok jellemzik. Részben felújított. Parketta és járólap burkolattal. Jó állapotú konyhabútorral. Festésre és mázolásra, már az új tulajdonosnak az ízlése szerint kell gondoskodnia, de csodás otthona lehet valakinek, aki értékeli ezt az építészeti stílust, vonzódik a polgári jellegű formákhoz.

FŰTÉS: Gázkonvektor

EGYÉB JELLEMZŐ: Akár befektetési célból is megvásárolható, hiszen a központ 5 perc sétával elérhető, ahol több gimnázium és iskola is található, tehát akár bérbeadásra is megfelelő lehet. De a központi elhelyezkedés miatt, akár ügyvédi-könyvelő iroda, vagy vállalkozás számára is megfelelő lehet. De lakhatás szempontjából is ideális választás, hiszen a piac, orvosi rendelő, számtalan bolt, könyvtár, park, Bókay  kert, Rózsa művelődési ház, edzőterem, 5-7 perc sétával elérhető.

KÖZLEKEDÉS: Az 50-es villamos és 36-os busz  megállója 5 percre található.

Típus: Tégla
Fűtés: Gáz (konvektor)
Ingatlan állapota: Jó állapotú
Szobaszám: 1
Kilátás: Utca
Épület belső állapota: Közepes
Méret: 49 m2
Lift: Nincs
Épület külső állapota: Közepes
Emelet: 1. emelet
Fürdő Wc-vel: 3 m2
Konyha-étkező: 10 m2
Előszoba: 8 m2
Szoba: 26 m2

Értékesítő elérhetőségei:

König Anita

Hívjon!

(Híváshoz klikkeljen a telefonszámra!)

vagy írjon:

Legújabb ajánlataink

HASZNOS TANÁCSOK INGATLAN BEMUTATÁSHOZ:

Tegyünk rendet.
Minden felesleges tárgyat pakoljunk el.
Húzzuk fel a redőnyöket, engedjünk be annyi természetes fényt, amennyit csak lehet.
A bejárat közeléből pakoljunk el minden kabátot, minden cipőt.

A konyhát tegyük rendbe, ne legyen szennyes a mosogatóban, az étkező asztalt pakoljuk le.
Tegyük rendbe a fürdőszobát, csak a legszükségesebb tisztálkodó szereket hagyjuk elől. Hajtsuk le a Wc ülőkét.
Ágyat vessük be. Kanapét zárjuk össze.
Családi házak esetén törekedjünk a rendezett kertre.

Adjunk lehetőséget arra, hogy a teraszon-, kertben-, nappaliban leüljön a Vevő és feltegye a kérdéseit, ismerkedjen a környezettel.
Nem a luxus minőségű bútorzat a döntő érv a vásárláskor, hanem az ingatlan összképe. A rendezett és ápolt élettér segít a Vevőknek a döntésük meghozatalában.

MUTASS TÖBBET!